Ta hand om dig själv i juletider

god-jul

Det är under de mörkare månaderna som du behöver ta hand om dig själv lite extra

Under vintern får vi inte i oss den vanliga dosen av D-vitamin som vi får på sommaren när solen är mer närvarande. Därför är det extra viktigt att se till att vi får en varierad och näringsrik kost, med lite mera grönsaker och frukt, samt mer intag av D-vitaminer.

Ska du ut och resa under jul och nyår till soliga breddgrader? Då får du i dig mer D-vitaminer på ett naturligt sätt. Däremot kan du försäkra dig med ProBion med levande mjölksyrakulturer för att hålla magen i schack. ProBion kan du köpa i vår webbutik på DCG.se.

Tack för i år…

Ser framemot att hålla kontakten med dig nästa år och vi passar på att önskar dig en riktig god jul och gott nytt år! Självklart har vår webbutik www.dcg.se öppet under jul- och nyårsledigheten. Öppettider för vår kundsupport finns här.

God avslut och med förhoppning om ett nytt hälsosamt 2017!

Vi ses!

Ta hand om dig själv i juletider